Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-live.net


  Helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx




Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad. Fijne dame, legt alles goed uit. tot horens




Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik plaats hier een recensie voor jou omdat jij er altijd voor mij bent. Ik kan alles met jou bespreken met een lach en een traan. Wat jij doorkrijgt komt ook uit en je windt er geen doekjes om. dankuwel om mij te helpen als ik het even niet meer zie zitten. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met helderziende Louisa   Ervaring van Marieke met helderziende Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi Louisa,
Bedankt!
Alles wat jij gezien heb is uitgekomen. Toppie!
Zeker 5 sterren waard.




Ervaring van Sherida  met helderziende Louisa   Ervaring van Sherida  met helderziende Louisa   Ervaring van Sherida geplaatst op 21 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt voor je goede raad.
Binnenkort ga ik je weer bellen. top.




Ervaring van Norah met helderziende Louisa   Ervaring van Norah met helderziende Louisa   Ervaring van Norah geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ongelofelijk, wederom heb je weer gelijk en kwam het weer uit, wat ben je toch bizar goed. Ik vind het altijd fijn om met je bellen en je adviezen te horen en te volgen, ook komen je voorspellingen altijd uit, echt heel knap.
Je bent mijn favoriete medium, maar dat weet je.




Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa ik bel je vaak en steeds geef je mij goede adviezen waar ik iets mee kan. Je voorspellingen komen altijd uit en ik kan hier altijd op vertrouwen. Tijd kan je helaas nooit geven waardoor dingen soms langer duren dan ik zou willen maar jij weet mij dan altijd weer moed te geven. Alles zal goed komen. Dank je voor alles. Liefs, van mij xxx





Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,

Ik spreek je nu al een tijdje en alles wat je op je ogen ziet is uitgekomen. Ik ben heel dankbaar voor je hulp en ik kan niet wachten om je te bellen om aan te geven dat je weer gelijk hebt en dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Heel veel liefs Dees .




Ervaring van Dees  met helderziende Louisa   Ervaring van Dees  met helderziende Louisa   Ervaring van Dees geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, woawh woawh, wat ben jij weer ongelofelijk scherp in je waarnemingen. Je voorspelde me dat me tweelingsziel in mijn leven zou komen en ik wil je vertellen dat ik inmiddels zielsgelukkig ben met hem sinds 3 maanden. Daarnaast is uitgekomen wat jij had gezegd over m’n onderneming. Lieve Louisa, duizend maal dank dat je jou gave deelt met ons en dat allemaal wat jij ziet via jou ogen. Je bent een kado voor ons en ook voor mediums.nl en hoop dat de andere bellers je met veel respect behandelen. Warme liefdevolle gedachtes Sas




Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, je voorspelling is uitgekomen. Je bent zeer sterk in je waarnemingen. Tot de volgende keer.




Ervaring van Lucas met helderziende Louisa   Ervaring van Lucas met helderziende Louisa   Ervaring van Lucas geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank je wel Ben blij met je voorspellingen . Ik bewonder je werk bedankt.




Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieverd, jij hebt zo n bijzondere en mooie gave. Jij wist mij nog meer aanvullende informatie te geven waar ik iets mee kan. Ik houd je op de hoogte en ga je nog vaak bellen. Dank je wel





Ervaring van Amina met helderziende Louisa   Ervaring van Amina met helderziende Louisa   Ervaring van Amina geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, dankjewel voor de mooie inzichten, ik kan hier veel mee. Ben blij dat jij me heb laten zien dat het anders is, en dat ik in mezelf moet geloven.
Dankjewel xxx E




Ervaring van E met helderziende Louisa   Ervaring van E met helderziende Louisa   Ervaring van E geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Wat wat een geweldige medium ben je. Die zonder kaarten alles via haar ogen en gidsen door krijgt. Jou voorspellingen over mijn tweelingsziel is uitgekomen. Je bent een liefdevolle en zuivere engel met een bijzondere gaven om de mensen te helpen. Ik bel je snel . Bedankt Sas




Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Heel goede helderziende om mee te praten.
Geweldige readings . fijne feestdagen .
Liefs van Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Louisa   Ervaring van Inge met helderziende Louisa   Ervaring van Inge geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik ben zo blij met jou. Telkens geef jij mij boodschappen door waar ik echt iets mee kan. Wanneer ik in mijn onzekerheid weer ben verzeild geraakt help jij mij steeds er weer bovenop. Prachtig wat jij met je ogen allemaal mag doorkrijgen. Wil jullie duidelijke boodschappen en oplossingen, bel dan naar Louisa.




Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wauw, wat zie jij de dingen toch goed. Ik had je gebeld over een geschil met een tegenpartij. We zijn nu in de afrondende fase. Via mijn gidsen kreeg je door dat het heel snel afgewikkeld kon worden (einde dit jaar), of dat er nog even overheen kon gaan. Je zei, ik hoop het niet voor je. Je hebt toch gelijk gekregen, het wordt verplaatst naar januari en dan horen we van de tegenpartij om het af te ronden. Je ziet de dingen echt goed!




Ervaring van KW met helderziende Louisa   Ervaring van KW met helderziende Louisa   Ervaring van KW geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dag lieve bellers,
Graag deel ik het volgende met u, om aan te geven dat een gave van deze vrouw mij haar 14 jaren van onzekerheid waar niemand antwoord op kon geven door mevrouw Louisa in een kort en heftig consult eindelijk rust gaf.
Mijn partner kwam niet thuis 3 jaar gezocht intensief elke dag hoorde ik hier ben ik hier ben ik, werd er gek van. Zoektocht gestopt door de betrokken instanties. Mijn verdriet ging niet weg, zijn stem in mijn hoofd elke dag opnieuw. Moet u zeggen dat gaat nooit weg dat gemis en verdriet. Totdat iemand zei bel Louisa van mediums.nl.

God wat ben ik die vrouw eeuwig dankbaar.

Nuchter als ik ben belde ik haar op, na jaren kregen ik en de overheid antwoord op mijn vragen. Ze vertelde exact wat er gebeurt was en nogmaals dit wist alleen de overheid en ik verder niemand. het draaide om een buitenlandse vermissing.

Lieve mensen vanaf die dag heb ik nooit zijn stem meer gehoord, nooit meer, intense verdriet gehad. Wel leerde ik 3 dagen later een man kennen, toen verscheen mijn lieve man. Hij zei, precies zoals Louisa ook voorspelde, met hem ga je verder, tot de dag van vandaag heb ik de rust gevonden na een consult met Louisa plus het ontbrekende stuk wat er met mijn dierbare man is gebeurd.

Vele gingen haar voor, alleen zei wist exact hoe het gegaan was. Dit wilde ik met de bellers delen, het is mijn eerste kerst en oud en nieuw dat ik zonder verdriet mag gaan meemaken dat is na 14 jaar wel verdient.

heb nooit gevraagd waarom in stilte geleden, het doorleven van de beelden op Louis ogen heb mij rust en vrede gegeven. Voor een consult met Louisa neem de tijd het zal u verbazen wat er dan op haar ogen mag komen.

Louisa en mediums.nl dank u wel, dat deze vrouw voor jullie werk.

Geen weg en geen zee is te diep voor haar ogen

Liefs je weet wel....




Ervaring van dankbaar met helderziende Louisa   Ervaring van dankbaar met helderziende Louisa   Ervaring van dankbaar geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Jeetje, k sta verstelt. Heel goed. ze kon dingen vertellen wat niemand wist.
ook je voorspelling, het ging precies zoals je vertelde. heel knap.




Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt voor uw reading Louisa , het klopte zoals altijd.
je kan heel goed overzicht geven van de huidige situatie, een echte aanrader.
liefs.




Ervaring van Anita met helderziende Louisa   Ervaring van Anita met helderziende Louisa   Ervaring van Anita geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad, ik kan met een gerust hart mijn weg vervolgen. Hopelijk blijf je nog lang op deze lijn werken. Bedankt Louisa




Ervaring van Kato met helderziende Louisa   Ervaring van Kato met helderziende Louisa   Ervaring van Kato geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste loesje
Steeds als ik je weer lastig val weet je mij te kalmeren. Ben een stuk rustiger. Ik negeer nu alles en geloof ook dat alles reuze mee zal vallen. Zal nooit iemand onderschatten maar ik geloof wel in je woorden dat zij me niks kan doen en me ook met rust zal laten.

Tot snel liefs R




Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met helderziende Louisa   Ervaring van Mireille met helderziende Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt voor alles.
Top medium, prettig persoon om mee te praten.

Je bent echt een topper en ik kan je zeker aanraden.
Jasmijn.




Ervaring van Jasmijn met helderziende Louisa   Ervaring van Jasmijn met helderziende Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank dat je me wou helpen Louisa. Jij bent de beste. Liefs E




Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi lieverd,
Bedankt voor je super advies welke stappen ik moest ondernemen met mijn ex en mijn deurwaarder om uiteindelijk 5 jaar ellende af te kunnen sluiten.
Jij zag en hoorde dat hij blufte met geld dat was verjaard.
Jij hoorde dat hij, na ons samenspel, met zijn rug tegen de muur stond en moest betalen.
Jij zag mijn overleg met de Deurwaarder
Uiteindelijk heeft hij alles betaald.
Magisch!!! Deze rust is heerlijk.
Jij bent 'n topper
Xxx A




Ervaring van Angélique  met helderziende Louisa   Ervaring van Angélique  met helderziende Louisa   Ervaring van Angélique geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa. Ik sta te springen om jou wat te vertellen.
Ik heb mijn weddenschap gewonnen en jouw voorspelling is exact uitgekomen. Hihi




Ervaring van Iris met helderziende Louisa   Ervaring van Iris met helderziende Louisa   Ervaring van Iris geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Chapeau voor deze dame! Wat ik niet had verwacht, maar toch is gebeurd zoals Louisa het voorzag! En ook de tijdsindicatie die zij gaf was correct, terwijl tijd doorgaans lastig te zeggen is. Je bent één van de besten hier op de lijn. Liefs van mij X x




Ervaring van Anonymous  met helderziende Louisa   Ervaring van Anonymous  met helderziende Louisa   Ervaring van Anonymous geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Deze mevrouw ziet alles helder en alles komt ook echt op je pad.
Wat kan deze vrouw ongelofelijk veel zien en vertellen over je leven, ik ben enorm onder de indruk van je.
Bel je snel weer.




Ervaring van dame met helderziende Louisa   Ervaring van dame met helderziende Louisa   Ervaring van dame geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Veel steun en vertrouwen van dit medium gekregen. Doorziet en kan goed healen. Ze heeft mij kracht gegeven toen ik het heel hard nodig had.




Ervaring van IJb met helderziende Louisa   Ervaring van IJb met helderziende Louisa   Ervaring van IJb geplaatst op 2 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Het is wonderlijk en bijzonder wat jij allemaal doorkrijgt op je ogen. Dank je wel Louisa!




Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-live.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden