Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-live.net


  Helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Tancy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Bedankt voor je mooie reading.

Liefs Brenda.




Ervaring van Brenda met helderziende Tancy   Ervaring van Brenda met helderziende Tancy   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Dankjewel.
Jij bent een ontzettend lieve vrouw.
Ik had al verschillende consulten gehad op deze site, die ook heel fijn verliepen.
Maar jij deed zo veel meer.
Jij wist door te dringen, tot het diepste van mijn ziel. Het was de eerste keer, dat ik echt mijn tranen moest bedwingen omdat jij mij een spiegel kon voorhouden, waar ik zelf te bang voor was.
Dankjewel.




Ervaring van J. met helderziende Tancy   Ervaring van J. met helderziende Tancy   Ervaring van J. geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Dank je wel voor je zeer precieze voorspellingen. U ziet dingen die anderen totaal niet zien en het is juist dat zo bijzonder is aan jou. Je hebt me aardig op weg geholpen.




Ervaring van AS met helderziende Tancy   Ervaring van AS met helderziende Tancy   Ervaring van AS geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Bedankt voor je consult, net zo eerlijk en duidelijk. Lief dankjewel, ik ga me best doen. Groetjes en een knuffel.




Ervaring van Sandy met helderziende Tancy   Ervaring van Sandy met helderziende Tancy   Ervaring van Sandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Beste Tancy, je vertelde mij dingen die je niet kon weten van mij. Ik wacht nu tot de voorspelling uitkomt en dan laat ik het je zeker weten. Ik blijf je zeker bellen. Grs Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Voor mij ben je de eerlijkste op de lijn. Je ziet zoveel details ongelofelijk.




Ervaring van B met helderziende Tancy   Ervaring van B met helderziende Tancy   Ervaring van B geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Een hele lief en een eerlijk mens. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Saloua met helderziende Tancy   Ervaring van Saloua met helderziende Tancy   Ervaring van Saloua geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Bedankt, voor dit gesprek. Heeft me zeker geholpen en u bent zeer oprecht en heel eerlijk dit vindt ik zeer bijzonder.
In de toekomst bel ik alleen nog naar u met mijn vragen u draaide er niet om heen en u zegt ook niet wat ik wou horen maar wel hetgeen er gaat gebeuren.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Tancy   Ervaring van Rita met helderziende Tancy   Ervaring van Rita geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hoi Tancy,
Net gesproken maar mn budget was op.
Bedankt voor je mooie reading zal je snel weer bellen.
groeten jennifer.




Ervaring van jenny met helderziende Tancy   Ervaring van jenny met helderziende Tancy   Ervaring van jenny geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Beste Tancy
Wij hadden elkaar paar x gesproken voor de kerst, en ik had de hoop al opgeven. Maar jij hield vol dat we weer contact zouden krijgen. Nou bij deze staat de app weer vol met berichtjes en de afspraak staat vast. Dat heb je super goed gezien dank daar voor.




Ervaring van Yvonne met helderziende Tancy   Ervaring van Yvonne met helderziende Tancy   Ervaring van Yvonne geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy,
Dank je wel voor je hulp. Ik zat helemaal vast in mezelf, mijn denkpatroon en gevoelens. Dankzij jou heeft het mij veel opheldering gegeven, nu kan ik weer verder. Ik zal je nog wel vaker om hulp vragen, nogmaals dank.




Ervaring van Vera met helderziende Tancy   Ervaring van Vera met helderziende Tancy   Ervaring van Vera geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy, ik ben heel erg dankbaar. Dit was voor mij heel erg nodig.




Ervaring van I. met helderziende Tancy   Ervaring van I. met helderziende Tancy   Ervaring van I. geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Super Tancy, wat jij doet en kunt. Ik hoop dat er nog heel veel mensen zijn die profijt mogen hebben van jouw gaven. Ik ben heel blij dat je mij hebt geholpen. Nogmaals dank uit de grond van mijn hart. Liefs.




Ervaring van Willy met helderziende Tancy   Ervaring van Willy met helderziende Tancy   Ervaring van Willy geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy, je bent gewoon echt geweldig je hebt in alles gelijk. Bel je zeker weer snel op. Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.




Ervaring van Linda met helderziende Tancy   Ervaring van Linda met helderziende Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.




Ervaring van Linda met helderziende Tancy   Ervaring van Linda met helderziende Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy, je bent er altijd voor mij ook vanmorgen weer. Jij geeft mij toch het goede gevoel dat ik echt voor moet gaan. Dik verdient dat weet jij als geen ander.
Liefs Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Een healing van jou gehad en voelde mij gelijk rustiger. Ik hoop dat alles nu rustig gaat en dat de vriendschap terug goed komt.




Ervaring van Sabrina met helderziende Tancy   Ervaring van Sabrina met helderziende Tancy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy je wordt echt onderschat. Super bedankt voor je reading gisteren. Het voelde net alsof ik met een vriendin sprak. Je bent een aanrader. Lots of love from New York xxzxx.




Ervaring van Nunu met helderziende Tancy   Ervaring van Nunu met helderziende Tancy   Ervaring van Nunu geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Over het universum gesproken. we hangen op en de gebelde tijd exact 11.11. Dank je wel. No nonsens en het komt overeen met wat ik doormaak. Tot snel.




Ervaring van R met helderziende Tancy   Ervaring van R met helderziende Tancy   Ervaring van R geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy, heel vriendelijk bedankt voor je healing gisteren. Ik heb hem de hele avond gevoeld. Heel goed en ben heel positief. Bel je snel weer op over hoe het gaat. Je bent een topper. Liefs Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hoi Tancy,ben zo blij je gesproken te hebben want jij weet hoe moeilijk ik het hebt.Maar jij blijft mij zeggen dat het goed komt en heb daar alle vertrouwen in voor 100 %. dank je wel dat je mij weer gerust weet te stellen. spreek je snel weer.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy, enorm bedankt. Ik voel me al een stuk beter na jou hulp. Fijne avond Mvg Cynthia.




Ervaring van Cynthia met helderziende Tancy   Ervaring van Cynthia met helderziende Tancy   Ervaring van Cynthia geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hoi Tancy,super fijn je weer gesproken te hebben. het heeft weer super geholpen.hou zeker contact met je hoe het verder verloopt zoals je hebt gezegd,hoop echt dat het allemaal uitkomt,dat is alles wat ik wensen kan.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Lieve Tancy,

Het gaat al heel wat beter met mij, waarvoor aan jou ook mijn dank. "Dankjewel voor alle hulp, ondersteuning.

Mvg Daan .




Ervaring van Daan met helderziende Tancy   Ervaring van Daan met helderziende Tancy   Ervaring van Daan geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hoi Tancy, Helaas werd de verbinding verbroken tijdens uw healing daarnet. Ik bel u zeker nog een keer op. Vriendelijk bedankt.




Ervaring van L. met helderziende Tancy   Ervaring van L. met helderziende Tancy   Ervaring van L. geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hallo Tancy,

Je hebt mij heel goed geholpen. Ik bel je zeker weer op.

Groetjes M.




Ervaring van Maria met helderziende Tancy   Ervaring van Maria met helderziende Tancy   Ervaring van Maria geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Ha Tancy ben weer zo blij je weer te hebben gehoord en ook nu met een foto dat vond ik helemaal fijn.je hebt mij weer precies verteld wat ik nodig had heel vriendelijk bedankt daarvoor.wij houden zeker contact.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Hartelijk dank voor uw healing, helaas was mijn tegoed op. maar ik wil u toch nog hartelijk bedanken voor uw tijd en moeite.

Gr
R.




Ervaring van R met helderziende Tancy   Ervaring van R met helderziende Tancy   Ervaring van R geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  De stukjes vallen stilaan op hun plaats. 2019 zal een mooi jaar worden dankzij jou. prettige feesten.




Ervaring van Hannie met helderziende Tancy   Ervaring van Hannie met helderziende Tancy   Ervaring van Hannie geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Beste Tancy. Mijn oprechte excuses voor onderbreking. Ik weet niet precies wat u heeft gedaan maar ik voel me heel goed. En ik hoop niet dat u de indruk heeft gekregen dat ik dit niet serieus neem. Ik ga mijn best doen om u in het nieuwe jaar te contacteren. Echt super dank. Ik waardeer deze sessie enorm. Fijne jaar wisseling. San.b.




Ervaring van San.b met helderziende Tancy   Ervaring van San.b met helderziende Tancy   Ervaring van San.b geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Ha Tancy,ik ben altijd zo blij als ik jou gebeld hebt jij weet mij altijd gerust te stellen .mijn dank hiervoor.en weet nu ook dat mijn relatie zal blijven en dat we uiteindelijk toch gaan samenwonen.heb er ook echt vertrouwen in.
Liefs Anja en bel je zeker weer terug.




Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja met helderziende Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Je bent de beste.




Ervaring van S met helderziende Tancy   Ervaring van S met helderziende Tancy   Ervaring van S geplaatst op 8 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy jij bent de beste bedankt.




Ervaring van Mandy met helderziende Tancy   Ervaring van Mandy met helderziende Tancy   Ervaring van Mandy geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-live.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden