Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-live.net


  Helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw begrip bij al mijn grote en kleine problemen.

Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Beste Jos, Hartelijk bedankt voor het begrip dat u steeds toont bij mijn grote en kleine problemen.




Ervaring van Sonja Van den Nest met helderziende Jos   Ervaring van Sonja Van den Nest met helderziende Jos   Ervaring van Sonja Van den Nest geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Dank je wel. Jij bent een topper.




Ervaring van Els met helderziende Lili   Ervaring van Els met helderziende Lili   Ervaring van Els geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Rita met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Je hebt de situatie perfect getypeerd en ja mijn twijfel of dit kans heeft op slagen is groot, vooral omdat het nu al zolang duurt. Wat mij steunt is dat jij er blijft in geloven en helemaal niet twijfelt. Dank daarvoor.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met helderziende Evs   Ervaring van PvdV met helderziende Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Je hebt dan toch gelijk gekregen en je zag dit vandaag al voordat ik het je verteld had, wat er gebeurt is.
Eindelijk na al die tijd. Kijk uit naar de rest.




Ervaring van N met helderziende Chantal   Ervaring van N met helderziende Chantal   Ervaring van N geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Zij heeft mij uitstekend begeleid met mijn Innerlijk Kind. Een probleem waar ik heel mijn leven mee zit rond te lopen, dat heeft ze goed aangevoeld en mij alles rustig en mooi duidelijk gemaakt met de technieken die ze me heeft aangereikt. Als je meer in je Innerlijke Kracht wil komen, wil loslaten, bewuster wil worden van jezelf en de dingen die rondom jou gebeuren, bel dan zeker naar Anne. Ik ben supercontent.




Ervaring van Leonie met helderziende Anne   Ervaring van Leonie met helderziende Anne   Ervaring van Leonie geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve Micha. Bedankt voor jouw uitgebreide mailconsult dat ik van jou heb mogen ontvangen. Ik had jou een naam en een vraag gegeven.Wow. Je hebt de persoon en de huidige situatie perfect omschreven. De nagel op de kop. Ook al heb ik jou niet gesproken, ik vind jou een hele lieve dame. Je voelt haarscherp en heel zuiver aan. Heel erg onder de indruk hoe je de dingen omschrijft en brengt. Alle sterren van de hemel zijn nog te weinig om een welgemeende dank te brengen naar jou. Lieve groet.




Ervaring van S. met helderziende Micha   Ervaring van S. met helderziende Micha   Ervaring van S. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja inmiddels 3x gesproken. Zo ook vorig jaar juli. Je zag toen al dat er een financiele meevaller zal zijn. Dit klopte ook, eind van 2020 heb ik dit ontvangen. Ook zei je dat er weinig beweging zal komen met mijn geliefde in 2020, dit klopte ook. Ik wou het toen niet geloven, maar je hebt wel gelijk. Er is idd in 2020 geen contact gekomen. Nu heb ik je gisteravond opnieuw gesproken en je zei dat het contact vrij dichtbij zal zijn. Ik heb er volle VERTROUWEN in dat dit ook gebeurt. Mag ook wel na zo'n lange tijd. Thanks Sonja. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. met helderziende Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Je voelt goed aan wat er speelt en geen vraag is jou teveel. Je bent vriendelijk, behulpzaam en houdt mensen niet langer op dan nodig. Je bent een hele wijze en zuivere vrouw. Zeer betrokken ook. Weet iemand echt vooruit te helpen. Je ben een fantastische coach. Ik ga het weer op eigen natuurlijke kracht doen. Dankjewel, Rhais. Merci. Blij dat jij hier bent.




Ervaring van Fani met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fani met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fani geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Hoi Nina, sorry ben door mijn belminuten heen. We hadden het over mijn vlam die ik van me af heb geduwd waar ik het nu zo moeilijk mee heb. Bedankt dat je er altijd voor me bent en je luisterend oor. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Hier een bericht voor Sonja. Zij heeft voor mij voorspeld dat mijn zoon binnen 2 maanden een woonplek aangeboden zou krijgen wat exact klopt. Ze ziet dingen heel goed en geeft vertrouwen. Ik ben er blij mee en wacht vol goede hoop op de andere voorspellingen. Dank je wel Sonja.




Ervaring van Reggy met helderziende Sonja   Ervaring van Reggy met helderziende Sonja   Ervaring van Reggy geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Ontzettend bedankt voor je uitgebreide mail lieve Elena. Wat fijn dat je bevestigd wat ik zelf ook al voel. Dat lijntje dat wij hebben, de liefde en vriendschap. Het is soms lastig. Een moeilijk proces. Maar ik ga je advies opvolgen. Veel liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Elena   Ervaring van S. met helderziende Elena   Ervaring van S. geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roxy
  Ervaring met helderziende Roxy
  Bedankt voor je duidelijke uitleg. Je bent snel maar correct en duidelijk. Je haalt er de belangrijkste zaken uit op de vragen die ik stel. Nu nog even geduld hebben en wachten tot de voorspellingen gaan uitkomen rond die tijd. Super bedankt lieve Roxy. Groetjes anoniem.




Ervaring van Vicky met helderziende Roxy   Ervaring van Vicky met helderziende Roxy   Ervaring van Vicky geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dank voor uw mooie reading. Ik heb u net gesproken maar de verbinding verbrak voordat ik u kon bedanken. U heeft het helder en visueel verwoord. >wee schepen liggen in de haven. Groetjes G.




Ervaring van Guanita met helderziende Joke   Ervaring van Guanita met helderziende Joke   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roxy
  Ervaring met helderziende Roxy
  Roxy is nieuw op deze site, ik heb een waanzinnig goede reading gehad. Ze is oprecht, zuiver en eerlijk. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met helderziende Roxy   Ervaring van Anoniem met helderziende Roxy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne
Allereerst bedankt voor je in zet voor de mensheid .
En bedankt voor je goede inzicht weer, stay safe xxx.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met helderziende Desteny   Ervaring van M met helderziende Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met helderziende Elena   Ervaring van Appel met helderziende Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met helderziende Anouk   Ervaring van N met helderziende Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura, afgelopen jaar heb je me al verschillende voorspellingen gedaan die allemaal uitgekomen zijn, op alle vlakken.
Vandaag heb ik je mogen bellen dat een belangrijke voorspelling is uitgekomen, precies zoals je zei, hij heeft toch helemaal uit zichzelf contact gelegd, wat ik totaal niet verwacht had.
Dankjewel, ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen :).




Ervaring van N met helderziende Noura   Ervaring van N met helderziende Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Voorspelling is uitgekomen. Ik vroeg of ik een bepaalde geldsom zou ontvangen. Je zei onmiddellijk dat je zag dat mijn vader eerder dan mij geld zou ontvangen. Ik kon het niet plaatsen. Ineens ja hoor, Hij werd de 21ste december betaald en ik de 22ste. Nu afwachten op je voorspelling ivm modellen contracten.




Ervaring van N met helderziende Noura   Ervaring van N met helderziende Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is gewoon geweldig. Ik begrijp waarom haar telefoon roodgloeiend staat. Al jaren bel ik haar en zelfs al is mijn stormachtige periode voorbij, ik kan het niet laten om haar te bellen.
Ze ziet en voelt alle dingen aan en kent je door en door. Toppertje.




Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke, er is er maar eentje die altijd het bij het rechte eind heeft en dat ben jij. Soms is het lang wachten vooraleer een voorspelling van jou uitkomt maar het komt zeker en vast. Al enkele keren mogen ervaren dat ik dacht nee deze voorspelling is te zot voor woorden. Maar ja hoor ze komt voor 100 procent uit. Tineke je bent een topwijf met een gave die goud waard is.




Ervaring van Lily met helderziende Tineke   Ervaring van Lily met helderziende Tineke   Ervaring van Lily geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke, ik spreek je nu iets langer dan 1 jaar. En je hebt het elke keer bij het goede eind. Je stelt me gerust qua studie en werk ook al heb ik soms te kampen met mensen haha. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Bedankt voor de geruststelling. Ik hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van sinti met helderziende Lisa   Ervaring van sinti met helderziende Lisa   Ervaring van sinti geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende An
  Ervaring met helderziende An
  Lieve an, bedankt voor je super fijne en vooral geruststellende gesprek, de inzichten en adviezen die je mij heb gegeven. Blij met de antwoorden die je mij heb gegeven liefs.




Ervaring van Mel met helderziende An   Ervaring van Mel met helderziende An   Ervaring van Mel geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia heeft alweer gelijk. Nog in december een jaarlegging aangevraagd, en ze zag alleen maar positieve mooie gebeurtenissen op mijn pad komen in 2021. De 1e is al uitgekomen, ik heb gister te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg. Super gezien Sophia. Nu op naar februari.




Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een lieve dame ben je toch Sanne, geen woorden voor en wat je me kon vertellen was ongeloofelijk. Was net alsof je in m,n hoofd kon kijken, zo raak was dat. Je heb gelijk moet meer op m,n gevoel vertrouwen. Dankjewel je bent een echte Engel. Door jou zie ik het weer zitten.

Liefs Diana xxx.




Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vaneza
  Ervaring met helderziende Vaneza
  Vaneza, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. Je bent gewoon super en een super lieve, toffe dame. Ik bel je zeker weer. En hopelijk kunnen we snel weer naar Amerika. Groetjes vicky xxx .




Ervaring van Vicky met helderziende Vaneza   Ervaring van Vicky met helderziende Vaneza   Ervaring van Vicky geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-live.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden